About

Extract from the Finnish Architecture Biennial Review 2014 jury report:

“The client wished to build an up-to-date family house sharing a plot with an older home occupied by the older generation. With its untreated wooden facade turning grey naturally, the house can be read as an interpretation of the outbuilding of a traditional Nordic farm.”

 

Location

Approximate location

Images

M-M House
M-M House (© Tuomas Uusheimo)
M-M House
M-M House (© Tuomas Uusheimo)
M-M House
M-M House (© Tuomas Uusheimo)
M-M House
M-M House (© Tuomas Uusheimo)
M-M House
M-M House (© Tuomas Uusheimo)
M-M House
M-M House (© Maija Luutonen)
M-M House
M-M House (© Maija Luutonen)
M-M House
M-M House (© Tuomas Siitonen Oy)
M-M House
M-M House (© Tuomas Siitonen Oy)
M-M House
M-M House (© Tuomas Siitonen Oy)
M-M House
M-M House (© Tuomas Siitonen Oy)
M-M House
M-M House (© Tuomas Siitonen Oy)